Echipa

Echipa

Moldovanii este o echipă formată din…doi soți. Soț și soție. Pe scurt, Alex și Andreea, alipiți în toamna lui 2017.

Am decis să pornim acest proiect de consultanță cu gândul la experiența nunții noastre. La momentul când Alex dansa pe lângă horă, în drum spre bucătărie, să solicite bucățile de tort aferente invitaților care au spart petrecerea prea devreme. Sau la momentul în care naista responsabilă cu melodia pentru dansul mirilor întârzia să apară și nu știam cum să o zorim, fără să fim agitați, într-un colț, cu ochii în telefon și transpirați de emoții că poate… nu mai vine.

Așadar, în materie de organizare de evenimente avem în palmares doar nunta noastră, căci suntem la început de drum. Dar, hei!, a ta poate fi următoarea!

Moldovanii au, fiecare, aproape 28 de ani de viață, și stau bine cu comunicarea – pentru că suntem un cuplu, unul are experiență în comunicarea scrisă, celălalt în comunicarea verbală.

Andreea a absolvit FJSC-ul, ramura de Relații Publice, și ulterior SNSPA  de unde a ieșit cu cunoștințe în branding, respectiv comunicare corporativă. Ulterior a lucrat în jurnalism, ceea ce înseamnă că a scris articole pentru diverse site-uri, dar și pe propriul blog, altul în afară de www.moldovanii.ro, blog care în prezent a luat o pauză.

Alex, în schimb, lucrează în vânzări, după ce a absolvit ASE-ul și a învățat marketing. Tot de pe Dorobanți a ieșit și masterand. Este statornic, fidel aceleiași companii de circa 8 ani. Este acea persoană care o mai temperează pe Andreea și analizează propunerile ei de două ori înainte pentru a se asigura că nu iese o omletă cu de toate.

Însă, obiectivul nostru este să ne împărtășim experiența, să ne acordați încrederea că odată ce am trecut prin etapa asta știm că importanți sunt mirii și… punctualitatea de toate părțile. Iar o mână de fier care să pună lucrurile la punct este necesară în astfel de momente când vorbim de timp și de un program strict care trebuie respectat fără obiecții! Tocmai pentru ca mirii să nu simtă nicio presiune și să nu aibă nicio îngrijorare legată de desfășurarea evenimentului sau de alegerea serviciilor potrivite.

Back to Top
error: Content is protected !!