Despre noi

Vineri, 14 octombrie 2016, la birou:

-Ce vestuță frumoasă ai. E vreo sărbătoare azi?

-Nu, peste un an.

-Te măriți?!

-…da.

Cam așa ne-a ales data nunții pe noi. Noi voiam în luna septembrie, drept urmare ne-am apucat încă de la primele raze de soare ale dimineții de 3 septembrie 2016 să ne căutăm un local. Și toate erau… indisponibile, surpriză! Dar nici nu știam ce căutăm, ce ne dorim de la restaurant. De fapt, voiam doar o sâmbătă din septembrie liberă de contract. Eram fix doi porumbei amețiți, proaspăt evadați din colivie, la primul contact cu… lumea reală.

Și totuși, aşa eram noi înainte de nuntă – în pregătiri cu toaaate, fără mâini de ajutor necunoscute. Deși Alex se ferește de Andreea, în realitate nu a fost deloc vreo bridezella.

Iar pentru că #moldovanii au trecut cu bine peste organizarea nunții și, mai ales, de primul an de căsnicie, s-au gândit să vină în sprijinul altor logodnici care vor să treacă pragul Casei de Căsătorii și al bisericii.

Pentru că un an de zile de organizare a nunții lor a însemnat o un curs temeinic de noțiuni pe care nu și le imaginau vreodată și pentru că au dat cu capul de multe întrebări pentru care nu aveau răspuns, le-au pus cap-cap și sunt dispuși să își împărtășească cu tine, cu voi, experiența lor.

Dacă nu vrei un wedding planner, așa cum au decis și #moldovanii, ci vrei să dai nas în nas cu toți furnizorii, cu toate ideile și cu toți cei 5 W  și 1 H din jurnalism pentru care nu ai răspunsuri sau încep să cânte greierașii când, la întâlnirea cu reprezentantul restaurantului ajungi la sesiunea de întrebări, scrie-ne și îți vom arăta cum să își organizezi singur nunta și cum să fii omul potrivit la momentul potrivit, fără prea multe drumuri suplimentare!

Back to Top
error: Content is protected !!