Portofoliu

18 mai 2019, ora 10.00. A fost o dimineață torențială. Din cauza emoțiilor și, bineînțeles, a ploii. A fost un test dur – câți se vor lăsa doborâți de vremea neprielnică? Niciunul. Din fericire. Am reușit să adun laolaltă majoritatea absolvenților Liceului Agroindustrial Fundulea (Liceul Tehnologic Nr.1 Fundulea) , promoția 1985-1989, în frunte cu doamna dirigintă Maria Popescu și al său soț, Vasile Popescu. Am fost mai șireată ca vulpea. Ne-a priit. 🙂 Pentru că oamenii ăștia, maturi în buletin, au ascultat de o puștoaică mai tânără decât diploma lor de Bacalaureat. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________

În perioada 23 – 24 februarie 2019, intervalul orar 11.00 – 16.00, cu ocazia Mărțişorului, #moldovanii au organizat Târgul MOLDOVANesc de 1 Martie. Primul târg organizat de #moldovanii.

Locație – Ceainăria GreenTea (Str. Dr. Burghelea, nr. 24)

Participanți – Ariciul pufos, Artcarmina, By Mell, Cadouri pictate – Frumosul și emoția pe pânză, perete, sticlă, De La Un Prieten, Elena Elena (Flori crosetate), Gabriela Nichita, Imaginația Andreei aduce cadouri., Light by Stelian, Puiu Madalina

Obiectiv – expunerea spre vânzare a mărțişoarelor handmade, create de artizani români: mărțişoare croşetate, pictate, din lemn, fimo, sticlă, ceramic, fetru, cupru, murano.

Back to Top
error: Content is protected !!