Contact

Știi momentele alea de la grădiniță, de la școală, când îți sărea inima din piept că trebuia să dai nas în nas cu persoane noi, total necunoscute? Sau cum îți tremurau genunchii la prima întâlnire cu EL? Sau cu EA?

Știm prea bine cum stă treaba cu timiditatea, așa că scopul nostru nu este să te supunem la un chin, așa că nu vrem să ne telefonezi. Dar de întâlnire… nu prea scapi!

Știm cât de bine se exprimă oamenii în scris, căci citesc și recitesc mesajul pe care îl trimit, comparativ cu bâlbâielile și emoțiile că nu știu cine se află la capătul celălalt al firului!!! Dacă mă mănâncă?! O fi înțeles ce am zis și ce vreau?

Repetăm – de întâlnire chiar nu scapi!

Așa că te rugăm să ne trimiți un mesaj în care să ne spui cine ești (Hei, aici Andreea și Alex, încântați de cunoștință!) și despre ce anume vrei să discuți cu noi, în funcție de oferta pe care cu siguranță ai văzut-o inițial.

Pe Andreea o găsești pe andreea@moldovanii.ro, iar pe Alex pe alexandru@moldovanii.ro. În cazul în care nu te-ai decis cu cine ai vrea să faci cunoștință, încearcă să ne trimiți un salut în formularul de mai jos. Promitem să fim cât putem de rapizi pentru a stabili o întrevedere în care să punem nunta la cale!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Back to Top
error: Content is protected !!