COORDONARE ÎN ZIUA NUNȚII

COORDONARE ÎN ZIUA NUNȚII

Știm sau bănuim cât de greu trec orele în noaptea dinaintea nunții. Și mai știm, aici chiar nu bănuim, cât de repede trece ziua nunții. Deși nu am experimentat pe propria piele, am văzut mulți alți miri stresați că nu pot deschide dansul pentru că… nu au venit toți invitații. Sau că plicurile pentru dar s-au transformat subit în place card și nu pot susține banii invitaților. Și mai sunt atâtea situații, unele greu de descris.

Scopul nostru este de veni în sprijinul viitorilor miri pentru a scăpa de acest balaur denumit stres.

Ceea ce ne dorim de la voi este cel puțin o întâlnire pentru a pune cap la cap toate detaliile stabilite de voi până în ziua nunții, să ne familiarizăm cu programul și să stabilim contacte pentru o comunicare facilă cu furnizorii contractați de voi.

Ceea ce trebuie să faceți voi este să ne predați frâiele sau hamul calului care tractează căruța pentru a avea o zi lipsită de griji din punct de vedere al comunicării cu furnizorii, a plăților efectuate în dimineața nunții, a aranjării invitaților la masă și a bunei desfășurări a evenimentului, fără să alergați după invitații care sparg petrecerea înainte de momentul tortului pentru a le da porția la pachet. 🙂

Back to Top
error: Content is protected !!